teemakuva

Rallikyyditys

Tuotetiedot

Hinta 192,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
Henkilömäärä: 192,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Haluatko tietää miltä vauhti tuntuu suomalaisella soratiellä, täysiverisen n-ryhmän ”ralliterrierin” kyydissä? Jos vastaus on kyllä, apu löytyy rallikyydityksestä. Kuljettajana toimii räväkkäotteinen 1-kuljettaja Jaakko Lavio.

Tullessasi kokemaan rallielämyksen, sinun ei tarvitse valmistautua kuin rohkealla mielellä, tarvittavat turvavarusteet tuodaan tapahtuma paikalle. Herkkävatsaisten kannattaa ehkä jättää turhan raskas syöminen väliin ennen tilaisuutta.

Kyyditys tapahtuu nopeavauhtisella Lähdelevon erikoiskokeella, josta ei hyppyjä ja heittoja puutu! Samaa tietä on käyttänyt mm. Marcus Grönholm, kehittäessään Peugeot 206 WRC autoa. Matkan pituus on yhteensä neljä kilometriä asiakasta kohden. Kyseinen tieosuus on käytössä luvallinen ja jokaisessa tien haarassa turvallisuudesta vastaa sulkumies.

Tilaisuuden kesto vaihtelee asiakasmäärän mukaan, myös riippuen siitä tehdäänkö kilpuriin tarkempaa esittelyä, mikä tietenkin suoritetaan, jos porukalta löytyy mielenkiintoa Hondan pellin alle kurkistamiseen. Nyrkkisääntönä voitaisiin pitää, että aikaa kyydityksessä kuluu noin 15-20min/henkilö.


Autona toimii Honda Civic Type-R

  • Moottori: 2000cc    237hv
  • Vaihteisto: 6-vaihteinen syncronoitu. Levylukko
  • Alusta: 3-säätöinen Öhlins
  • Turvakaaret: Custom Gages
  • Turvavarusteet: Sparco/sabelt


Lisätiedot

Yleisohjeet osallistujille: Pikataipaleen pituus 4 kilometriä. Rallikyyditys ja varusteiden pukeminen n. 15 min.  

Osallistujamäärä: 1-35 henkilöä.

Sää: Säällä kuin säällä

Pukeutuminen: Vapaa

Saatavuus: Ympäri vuoden