teemakuva

Rallikyyditys ja rallisimulaattori

Tuotetiedot

Hinta 2376,00 € (sis. alv 24%)
Kesto noin 3 h
Paikkakunta
Henkilömäärä: 264,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Miltä kuulostaa rallikyyditys oikealla ralliautolla sekä rallisimulaattorilla ajaminen samassa tilaisuudessa? Nyt on mahdollista päästä kokemaan molemmat: rallikyyditys sekä rallisimulaattoriajo voidaan toteuttaa samassa pihapiirissä.

Rallikyyditys ajetaan nelivetoisella ja turboahdetulla autolla.

Rallisimulaattori puolestaan huokuu itse ajamisen jännitystä: muutama sekunti lähtöön, kierrokset nousevat ja jännitys tiivistyy… Tapahtumapaikkana on legendaarinen Ouninpohjan erikoiskoe, ja ratissa olet sinä!

Rallisimulaattorin avulla voit kokea rallin ajamisen jännityksen ja tunnelman turvallisesti ja mukavasti sisätiloissa. Simulaattorin liikkeet, rallin äänimaailma ja upea maisema simuloivat hyppyjä, kiihdytyksiä, jarrutuksia ja mutkien G-voimia. Valittavana on autotyyppejä nostalgisesta takavetoisesta aina nelivetoiseen ralliohjukseen asti. Sokerina pohjalla on ammattilaisten tietojen pohjalta mallinnettu Ford Focus WRC.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 9-15 henkilöä. Isommille ryhmille kysy tarjous!

Kesto: Noin 3 h.

Sää: Rallisimulaattori on sisätiloissa. Rallikyydityksessä on säävaraus noin huhtikuun alusta toukokuun puoliväliin sekä syksyllä vesisadekautena.

Pukeutuminen: Vapaa pukeutuminen.

Saatavuus: Ympäri vuoden.