teemakuva

Rallisimulaattorikilpailu

Tuotetiedot

Hinta 585,00 € (sis. alv 24%)
Kesto max. 3 h
Paikkakunta
Henkilömäärä: 65,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Muutama sekunti lähtöön: kierrokset nousevat ja jännitys tiivistyy… Tapahtumapaikkana legendaarinen Ouninpohjan erikoiskoe ja ratissa olet sinä!

Rallisimulaattorin avulla voit kokea rallin ajamisen jännityksen ja tunnelman turvallisesti ja mukavasti sisätiloissa. Simulaattorin ralliautoon istuminen ja turvavöiden kiinnittäminen on vaikuttava hetki. Oikeat hallintalaitteet, ralli-istuimet ja turvakaaret luovat ohjaamoon todentuntuisen rallitunnelman.  Simulaattorin liikkeet, rallin äänimaailma ja upea maisema simuloivat hyppyjä, kiihdytyksiä, jarrutuksia ja mutkien G-voimia. Tämän lähemmäksi WRC-autolla ajamisen tunnelmaa tuskin pääset ilman ammattilaissopimusta. Valittavana on autotyyppejä nostalgisesta takavetoisesta aina nelivetoiseen ralliohjukseen asti. Sokerina pohjalla on ammattilaisten tietojen pohjalta mallinnettu Ford Focus WRC.

Ouninpohjan erikoiskoe-käsite saa jokaisen sen haasteet kokeneen rallikuljettajan tuntemaan kunnioitusta tätä legendaarista erikoiskoetta kohtaan. Maailman vaikeimmaksi valittu erikoiskoe on uskomattoman tarkasti mallinnettu simulaattorin tapahtumapaikaksi. Valkoisen talon hyppyri, Kakariston risteys ja Ounin talon kierto tuntuvat luissa ja ytimissä simulaattoriajon aikana. Pätkä on mahdollista ajaa myös toisinpäin, talviolosuhteissa ja pimeässä.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 9-15 henkilöä. Kukin pääsee ajamaan vuorollaan, ja muut ryhmästä voivat istua vuorotellen kartanlukijan paikalla simulaattorissa tai seurata ajoa ulkopuolelta TV-ruudulta. 

Kesto: max 3 h.

Sää: Rallisimulaattori on sisätiloissa.

Pukeutuminen: Vapaa pukeutuminen

Saatavuus: Ympäri vuoden