teemakuva

Rata-autokyyditys / -kokeilu

Tuotetiedot

Hinta 220,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
Henkilömäärä: 220,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Unohtumaton kokemus ystävälle tai itselle.

Mikä voisi olla parempi yllätys polttari- tai synttärisankarille, kuin lähteä porukalla nauttimaan vauhdin hurmasta "vänkärin" paikalla tai jopa itse rata-autolla ajaen?

Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi istua kyydissä rata-autossa, jota ajaa huippukuljettaja? Tai kokeilla omia rajojasi rata-auton ratissa, ohjatusti ja turvallisesti? Jos olet, niin KH Race Academy tarjoaa siihen nyt mahdollisuuden.

Ajamaan pääsee kesäisin asfaltilla ja talvisin jäällä. Opettajina/ajo-ohjaajina toimivat itsekin rata-autoilussa menestyneet kuljettajat.

Ja päivän päätteeksi, ehkä kaikki teoriassa ja käytännössä opitut vinkin tekevät sinustakin piirun verran paremman kuljettajan.

AUTOT 

BMW 325i:n 200 hevosvoimaa ja takaveto takaavat ajamisen nautintoa niin kyytiläiselle kuin kuljettajallekin.

Autot on varustettu asianmukaisin turvavarustein, kuten turvakaaret, 6-pisteturvavyöt, kilpa-istuimet jne. Näillä varmistetaan että vauhdista huolimatta meno on myös turvallista.

 

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 1-16 henkilöä. Lahjakortin voi ostaa 1-16 henkilölle, ja ajot toteutetaan minimissään neljän henkilön ryhmissä. Tapahtuman järjestäjä kokoaa ryhmät kasaan alle 4 henkilön porukoista.

Kesto: Ajattamiset pyritään järjestämään minimissään 4 henkilön ryhmiin, jolloin kesto n. 1 h. 4-8 henkilöllä n. 2 h, jne.

Sää: Pääsääntöisesti ei säävarausta, pois lukien syksy ja kevät (kelirikko).

Pukeutuminen: Vapaa pukeutuminen.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Syksyllä (marras-/joulukuu) ja keväällä (huhtikuu) kelirikkovaraus. Tapahumat voidaan järjestää sulan maan aikaan tai jääradan ollessa käytössä.

Sijainti: Ajotapahtumat järjestetään Oulu Zone moottoriurheilukeskuksessa. Rata sijaitsee noin 30km Oulusta koilliseen valtatie nro. 20 varrella (Kuusamontie). Varsinaiselle rata-alueelle on Kuusamontieltä selkeä opastus.