teemakuva

Room Escape

Tuotetiedot

Hinta 100,00 € (sis. alv 10%)
Kesto max. 60 min
Paikkakunta
internship-peli 2-4 hlö: 100,00 €/ryhmä
pelipaketti 4-10 hlö: 200,00 €/ryhmä
tuplapelipaketti 4-20 hlö: 400,00 €/ryhmä

Kysyttävää palvelusta?

Room Escape on tosielämän interaktiivinen seikkailupeli.

Tule haastamaan itsesi ja ystäväsi uudessa pakohuone-pelissä! Laita looginen päättelykykysi ja tiimityöskentelytaitosi koetukselle. Valmistaudu ratkomaan arvoituksia ja suorittamaan uudenlaisia tehtäviä paetaksesi huoneesta, mutta muista aikaa on rajatusti.

Pelin aikana sinun on selvitettävä arvoituksia, löydettävä vihjeitä, vuorovaikutettava ympäristösi kanssa ja selvitettävä tiesi ulos lukituista huoneista. Pelin aikana fyysinen voima ei ole sallittua, ainoastaan älyllinen, huomioiva ja looginen ajattelusi.

Internship-huoneen kuvaus
Ryhmä psykiatrisen sairaalan harjoittelijoita päätyy lukkojen taakse hylätylle osastolle. Mitä on tapahtunut ja mitä heidän päänsä menoksi on luvassa. Kuka on Anna ja mitä tekemistä hänellä on tilanteen kanssa? Vain heillä itsellään on mahdollisuus pelastaa päivä ja itsensä.
Pelaajien tulee kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, toimia ryhmänä ja käyttää loogista päättelykykyä, aikaa paeta on tasan tunti… oletko valmis? Kello tikittää…

The Great Mind-huoneen kuvaus
Zhultz, elämänsä maailmankaikkeuden salojen selvittämiselle omistanut mies, on tehnyt löytöjä, jotka tekisivät lopun tieteen ja uskonnon kilvasta. Kaksi päivää näiden otsikoiden jälkeen Tohtori Zhultz kaapataan salamyhkäisen äärijärjestön toimesta, tarkoituksenaan tehdä Zhultzin työ mitättömäksi.
Nyt on Tohtori Zhultzin ystävillä ja kollegoilla tarkalleen tunti aikaa rynnätä hänen laboratorioonsa, löytää kallisarvoiset dokumentit ja paeta ennen kuin nämä löydöt joutuvat vääriin käsiin.

Kenelle
Huone pako- peli on mahtava elämys ystäväporukalle, perheelle, pariskunnille, työporukalle tai kenelle vain joka etsii vähän erillaisempaa ajanviettotapaa. Peli on mainio valinta kun haluaa hieman rikkoa rutiineja, testata tai kehittää ryhmätyötaitoja tai vain saada uusia puheenaiheita työpaikan kahvihetkiin.

Pelivaihtoehdot:

  • Internship-peli: 2-4 hengen ryhmälle
  • Pelipaketti: kaksi eri peliä pelattavaksi samanaikaisesti 4-10 hengen ryhmälle
  • Tuplapelipaketti: mahdollisuus pelata kaksi kertaa peräkkäin kaksi huonetta 4-20 hengen ryhmälle (tällöin kesto max 3 h, peliaika max 1 h/ryhmä)

Pukeutuminen: Vapaa.

Saatavuus: Su-To klo 10.00-22.00 välillä. Pyydämme teitä ystävällisesti saapumaan paikalle 10-15 min ennen pelin alkamista.

Sijainti: Labyrinth Games Room Escape Oy, Viides linja 2, Helsinki.

Lahjakortti voimassa: 3 kk.

Rajoitukset: Pelimestarilla on oikeus perua peli, jos olette alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena, tai ette noudata ohjeita (rahoja ei palauteta takaisin).