teemakuva

Saimaannorpparetki Ekopaatilla

Tuotetiedot

Hinta 455,00 € (sis. alv 10%)
Kesto 4 h
Paikkakunta
Henkilömäärä: 65,00 €/hlö
Lisätunnit: 100,00 €/h

Kysyttävää palvelusta?

Norpparetket Linnansaaren kansallispuistossa touko-kesäkuussa on paras tilaisuus tutustua maailman harvinaisimpaan norppaan.

Retken aikana tutustumme saimaannorpan elintapoihin ja jos onni on matkassa, saatamme kohdata saarten siimeksessä uhanalaisen saimaannorpan rantakalliolla köllöttelemässä. Linnansaari kuuluu norpan parhaimpiin elinalueisiin, ja puistossa elelee yli 60 kotipaikalleen uskollista norppaa.

Norpan näkeminen on todennäköisintä jäiden lähdöstä kesäkuun alkupäiviin saakka, kun se loikoilee rantakalliolla nahkaansa kuivattelemassa. Muuna vuodenaikana norpat ovat päivisin sukelluksissa, ja sen voi nähdä yleensä vain kun osuu paikalle silloin kun norppa nousee pintaan hengittämään.

Kunnioitamme retkillä norpan rauhaa emmekä mene lähelle norppaa.

Norpparetket tehdään norppaystävällisellä Ekopaatilla (=sähköalus), jossa on katettu lämmin hytti. Ekopaatti on hiljainen ja sopii erinomaisesti kiikarointiin, valokuvaukseen ja luonnon tarkkailemiseen. Ekopaatti on myös erittäin mukava ja siinä on pehmeät istuimet jopa 10 hengelle.

Norpparetkeen sisältyy privaatti risteily (kyytiin vain tilaajan porukka, ei muita), paikallinen opas, vene, vastuuvakuutus ja kahvit.

Lisätiedot

Ryhmäkoko: 7-10 henkilöä.

Saatavuus: 15.5-10.6. Lähtöaika klo 10:00 aamulla.

Sijainti: Lähtöpaikka Rantasalmen Mustalahden venesatama, osoite: Mustalahdentie 150, 58900 RANTASALMI.

Lahjakortti voimassa: 12 kk. 

Erityistiedot: Ei lemmikkejä alukseen.