teemakuva

Saunakärry

Tuotetiedot

Hinta 120,00 € (sis. alv 24%)
Paikkakunta
Viikko: 360,00 €/vk
Viikonloppu: 240,00 €/vkl
Viikonloppuvuorokausi pe-la / la-su: 170,00 €/vrk
Vuorokausi Ma-To: 120,00 €/vrk

Kysyttävää palvelusta?

Saunakärry on auton perässä vedettävää siirrettävää sauna. Tilava saunakärrymme on erityisesti vuokrakäyttöön suunniteltu ja valmisteltu kokonaisuus, joka ei jätä vaativaakaan löylynheittäjää kylmäksi.

Saunan lauteet ovat siirrettävissä joko vastakkain istuttaviksi tai L-mallin lauteiksi. Yhden laudejakkaran leveys on 165cm.

Tunnelmallinen valaistus toimii akulla, eikä käyttöpaikalta ei edellytetä sähköä vaikka valaistusta käytettäisiin. Sisävalaistuksen lisäksi saunakärryn takaosassa on ulkovalaisin.

Sisämitat: Pit  251cm * Lev  181cm * Kork 230cm =10,44m3

Kuistin mitat: Pit 85cm * Lev 181cm * Kork 230cm

Lauteen pituus: 165cm per laude 

Saunakärryn voimanlähteenä on Narvin valmistama Narvi NC VS kiuas joka on varustettu kiinteällä 23 Litran vesisäiliöllä jolloin vesi lämpeää kiukaan kanssa saman aikaisesti. Tästä ei teho lopu kesken! 

Saunakärryn alusta on erikoisvalmisteinen henkilöauton perävaunu, johon hirsivalmisteinen saunakehikko on kiinteästi asennettu. Saunakärryn omamassa on 1180kg ja kokonaismassa 1400kg joten mukana sopii kulkemaan polttopuiden lisäksi kylmälaukut ja vaikka puutarhatuolit.

Jarrullinen alusta on rekisteröity perävaunuksi, joten kuormaaminen on sallittua kantavuus huomioiden. Suurin sallittu nopeus 80km/h.

Saunakärryä on helppo siirrellä paikasta toiseen tavallisella henkilöautolla, riippuen vetoautosta kärryn vetäminen ei välttämättä edellytä Be -ajokorttia vaan tavallinen henkilöautokortti riittää. Lisätietoja voi lukea Trafin sivuilta, tai laittamalla ajoneuvon tiedot sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä puhelimitse autamme mieluusti!

Alustan mitat:

Kokonaismitat Pit 5270mm * Lev 2340mm

Lavamitat Pit 3,5m * Lev 1,91m

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 6-8 hlö.

Sää: Saunakärryä voi käyttää säässä kuin säässä.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Viikonloppuvuokrauksessa aika on to-ma (tai lyhyempi). Ajankohtaa vuokraukselle ei ole määriteltävissä etukäteen, vaan vuokraukseen saa lahjakortin.

Sijainti: Saunakärry on noudettavissa Kaarinasta.

Erityistiedot: Saunaa noudettaessa vuokraajan tulee allekirjoittaa saunan vuokrasopimus ja hyväksyä vuokrausehdot. Sauna tulee palauttaa pestynä, tai ostaa pesu ennakkoon. Pesemättömästä saunasta veloitetaan 50 € siivousmaksu, mikäli pesua ei ole tilattu ennakkoon.