teemakuva

Samppanja -tasting

Tuotetiedot

Hinta 620,00 € / ryhmä (sis. alv 24%)
Kesto 1,5-2 h
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

"The Thing"

Koe matka samppanjan historiasta tähän päivään. Kuinka samppanja valmistetaan? Kuinka kuplat syntyvät, miten eroaa Non Vintage-samppanja Vintage samppanjasta? Miten samppanja saa makeutensa, vai saako se sitä ollenkaan? Samppanjoissa on eri tyylisiä vaihtoehtoja: Non vintage, Vintage, Blanc de Blanc, Blanc de Noir, Zero Dosagesta Demi Sec:iin. Aistitaan erot ja selvitetään mistä ne johtuvat.

Ja tietenkin avaamme samppanjapullon sapelilla!

Samppanjatastingin pitää arvostettuun OMGD -osastoon (Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs*, Rotisseurien alajärjestö) kuuluva viiniasiantuntija. Hän on ammatiltaan viinimestari ja opiskellut viinejä WSET:issä Diploma-tasolle asti.

Valitse mukava porukka ja tulkaa tutustumaan samppanjan kiehtovaan maailmaan hauskassa samppanjanmaistajaisillassa -hyötyä ja huvia koko rahalla, samassa paketissa!

Maisteltavat samppanjat valitaan ja maksetaan erikseen paikan päällä. Yksityistilaisuuksissa ja sellaisissa tiloissa, joissa anniskeluoikeutta ei ole, samppanjat valitaan Alkon listoilta.

Lisätiedot:

Osallistujamäärä: 2-80 henkilöä.

Sää: Ei sää varausta.

Pukeutuminen: Normaali vaatetus

Saatavuus: Ympäri vuoden

Sijainti: Asiakkaan valitsemassa paikassa Lahdessa. Saatavilla muillakin paikkakunnilla, jolloin hintaan lisätään kilometrikorvaus (Lahti-tastingpaikka-Lahti). Kysy tarjous!