teemakuva

Sirius polttarit - Basic

Tuotetiedot

Hinta 570,00 € / ryhmä (sis. alv 10%)
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Basic-polttarit Siriuksessa sisältää:

  • 5 min lento tuulitunnelissa päivänsankarille turvallisuuskoulutuksineen ja varusteineen (haalarit, kypärä, lasit, korvatulpat, kengät)
  • yhden surffausaltaan yksityisvuokra 60 min koko porukalle omalla ohjaajalla

Lento tuulitunnelissa: Tuulitunnelilentäminen on hauska, turvallinen ja helppo tapa päästä kokeilemaan miltä vapaapudotus tuntuu! Lyhyen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan lentämistä kokeneen ja ammattitaitoisen tunneliohjaajan avustuksella ja valvonnassa. Tuulitunnelissa opetellaan lentämään ja liikkumaan ilmavirrassa hallitusti omaa kehoa käyttäen.

Surffaus altaassa: Bodyboardingissa leveämmän laudan päällä ollaan vatsallaan ja flowboardingissa seisten kuten perinteisessä surffauksessa. Tavoitteena on hallita tasapainoa ja liikkeitä vesivirtauksen päällä. Alkeet lajien pariin oppii tunnissa.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: max 15 hlö.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Aika varattava etukäteen.

Sijainti: Sirius Sport Resort Pyhtäällä.

Erityistiedot: Painoraja max 125 kg, minimipituus 110 cm. Altaassa osallistujan minimipituus bodyboardingissa (mahallaan laudan päällä): 110 cm ja lowboardingissa (pystyssä laudalla): 132 cm. Mikäli asiakkaalla on huono näkö, tunnelissa ja altaalla käytetään piilolinsseja, ei laseja, turvallisuussyistä.