teemakuva

Sirius polttarit - Go for Action!

Tuotetiedot

Hinta 950,00 € / ryhmä (sis. alv 10%)
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Go for Action!-polttarit Siriuksessa sisältää:

  • 10min lentoaikaa jaettavaksi halukkaille (max 5 hlö)
  • yhden surffausaltaan yksityisvuokra 60 min koko porukalle omalla ohjaajalla
  • köysipuiston päiväliput

Lento tuulitunnelissa: Tuulitunnelilentäminen on hauska, turvallinen ja helppo tapa päästä kokeilemaan miltä vapaapudotus tuntuu! Lyhyen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan lentämistä kokeneen ja ammattitaitoisen tunneliohjaajan avustuksella ja valvonnassa. Tuulitunnelissa opetellaan lentämään ja liikkumaan ilmavirrassa hallitusti omaa kehoa käyttäen.

Surffaus altaassa: Bodyboardingissa leveämmän laudan päällä ollaan vatsallaan ja flowboardingissa seisten kuten perinteisessä surffauksessa. Tavoitteena on hallita tasapainoa ja liikkeitä vesivirtauksen päällä. Alkeet lajien pariin oppii tunnissa.

Köysipuisto: Kiipeilypuistossa siirrytään puusta ja paalusta toiseen erilaisten esteiden kautta, joita voivat olla esimerkiksi vaijeriliu'ut (zip line), köysitikkaat, - verkot ja -keinut.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: max 15 hlö.

Saatavuus: Ympäri vuoden muuten, mutta köysipuisto on auki vain kesäkautena. Aika varattava etukäteen.

Sijainti: Sirius Sport Resort Pyhtäällä.

Erityistiedot: Erityistiedot: Painoraja max 125 kg. Altaassa osallistujan minimipituus bodyboardingissa (mahallaan laudan päällä): 110 cm ja lowboardingissa (pystyssä laudalla): 132 cm. Köysipuistossa minimipituus 110 cm. Mikäli asiakkaalla on huono näkö, tunnelissa ja altaalla käytetään piilolinsseja, ei laseja, turvallisuussyistä.