teemakuva

Suklaa- ja viinitasting

Tuotetiedot

Hinta 620,00 € / ryhmä (sis. alv 24%)
Kesto 1,5-2 h
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Onko suklaan ja viinin yhdistäminen vaikeaa? Kokeillaan yhdessä onko se! Kaksi maailman ihaninta asiaa samassa tastingissä, jossa ei tarvitse istua suu tyhjänä yhtään hetkeä! Maistellaan valkoista suklaata, maitosuklaata ja kolmea eri  tummaa suklaata erilaisten juomien kera.

Tämän tastingin jälkeen suklaa saa aivan uuden ulottuvuuden!

Valitse mukava porukka ja tulkaa tutustumaan suklaan ja viinin yhdistämiseen hauskassa maistajaisillassa - hyötyä ja huvia koko rahalla, samassa paketissa!

Suklaatastingin pitää arvostettuun OMGD -osastoon (Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs*, Rotisseurien alajärjestö) kuuluva viiniasiantuntija. Hän on ammatiltaan viinimestari ja opiskellut viinejä WSET:issä Diploma-tasolle asti.

Maisteltavat viinit valitaan ja maksetaan paikan päällä. Yksityistilaisuuksissa ja sellaisissa tiloissa, joissa anniskeluoikeutta ei ole, viinit valitaan Alkon listoilta. Järjestäjä tuo paikalle maisteltavat suklaat, jotka myös maksetaan paikan päällä. Suklaiden hinta (sisältäen 5 erilaista suklaata) on n. 20 euroa max. 25 hengen ryhmälle. Jos ryhmän koko on isompi, on suklaiden hinta n. 10 euroa lisää jokaista 10 henkeä kohden.

Lisätiedot:

Osallistujamäärä: 2-80 henkilöä.

Sää: Ei sää varausta.

Pukeutuminen: Normaali vaatetus

Saatavuus: Ympäri vuoden

Sijainti: Asiakkaan valitsemassa paikassa Lahdessa. Saatavilla muillakin paikkakunnilla, jolloin hintaan lisätään kilometrikorvaus (Lahti-tastingpaikka-Lahti). Kysy tarjous!