teemakuva

Sumopukujen vuokraus

Tuotetiedot

Hinta 195,00 € (sis. alv 24%)
Kesto Max. 2 vrk tai viikonloppu
Paikkakunta
.Sumopuvut+päähineet: 195,00 €/pari
.Tatami: 75,00 €/kpl
Jättinyrkkeilyhanskat Helsinki: 80,00 €/pari

Kysyttävää palvelusta?

Nyt voit vuokrata sumopuvut polttareihin, synttäreille tai vaikka yrityksen virkistyspäivään! Sumopuvut ovat loistava ohjelmanumero ja hauskaa riittää kaikille. Pehmustetut sumopuvut ja päähineet suojaavat kolhuilta ja vastustajan kanssa voi vaaratta painia.


Sumopainin säännöt 

Sumopainissa säännöt ovat erittäin yksinkertaiset. Kaksi painijaa kohtaa toisensa kehässä tai haluamallaan rajatulla alueella ja voittaja ratkaistaan seuraavien sääntöjen perusteella:

  1. Ottelija, joka kaatuu tai koskettaa maata millään muulla ruumiinosalla kuin jalkapohjilla, on hävinnyt.
  2. Ottelija, joka astuu, kaatuu tai koskettaa kehän ulkopuolelle, on hävinnyt.
     

Nämä säännöt tekevät sumopainiottelusta yleensä erittäin lyhyen, joten edellä mainittuja voi vaikka soveltaa siten että otetaan 3x1 minuutin eriä. Eniten voittoja saanut voittaa.

Sääntöjä voi tietenkin muutella ja soveltaa haluamallaan tavalla, mikä vaan parhaiten tilaisuuteenne sopii. Tai sitten voi kehitellä aivan uusia lajeja, esimerkiksi 20 metrin sumojuoksussa riittää vauhtia ja tilanteita.

 

Jyväskylästä voi vuokrata sumopukujen mukaan myös jättinyrkkeilyhanskat! Jättinyrkkeilyhanskat ovat topatut suuret hanskat, jotka vievät sumopainin aivan uudelle tasolle :)

 

Lisätiedot

Sumopukuvuokraukseen sisältyy: 2 x sumopuku ja 2 x päähine. Halutessasi voit vuokrata myös tatamin. Tatamin koko on noin 4 x 4 m.

Osallistujamäärä: Vapaa.

Pukeutuminen: Vapaa.

Sää: Talvella pakkasraja sumopukujen ulkokäytölle on -10 astetta. Mikäli tilaisuus järjestetään ulkotiloissa kesällä, huolehtikaa tällöin, että alustana on tasainen nurmikko. Sumovarusteet tulee pitää kuivina.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Sumopukujen vuokrausajankohdan voi sopia ottamalla yhteyttä Kokemuskaupan asiakaspalveluun.

Sijainti: Varusteet ovat noudettavissa Jyväskylästä tai Helsingistä Vallilasta. Noutaessa kannattaa ottaa huomioon, että puvut vievät yllättävän paljon tilaa. Esim. henkilöautossa täyttyvät takapenkki ja peräkontti helposti. Tatamin ahtaminen henkilöautoon sumojen kaveriksi onkin jo isompi projekti, jossei liki mahdoton. Pakettiautoon ja peräkärryyn puvut ja tatami mahtuvat hyvin.

Erityisohjeet: Sumopaini on asiakkaan järjestämässä tilassa, jolloin tulee huomioida, että tilaa on riittävästi eikä lähettyvillä ole esineitä, jotka voivat mennä rikki, rikkoa puvut tai aiheuttaa henkilövahinkoja. Omavastuu vaurioista, jotka vuokraaja aiheuttaa ohjeiden vastaisella toiminnalla on 500€.