teemakuva

Superfutis

Tuotetiedot

Hinta 300,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
1 tunti: 300,00 €/h
2 tuntia: 380,00 €/2 h
3 tuntia: 480,00 €/3 h
Lisätunnit: 90,00 €/h

Kysyttävää palvelusta?

Superfutis, kuplafutis, kuplapallo, kuplajalkapallo tai bubble soccer. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kyseessä on kuitenkin sama hassunhauska urheilulaji, jossa perinteisestä jalkapallosta tehdään huomattavasti hauskempaa laittamalla pelaajien päälle kuplat.

Kuplien kanssa voi huoletta taklata toisia pelaajia ilman merkittävää loukkaantumisen vaaraa. Tämä tekeekin pelistä ehdottoman hauskan aktiviteetin polttareihin, saunailtoihin, kauden päättäjäisiin, synttäreille, virkistyspäiville tai vaikka pikkujouluihin!

Superfutista voi pelata turvallisesti ulkona nurmella tai tekonurmella, liikuntasalissa tai talvisin lumella (max. -15 astetta). Terävät kulmat, kuten kivet, kepit, lasinsirut yms. voivat aiheuttaa pallojen rikkoutumisen, joten pelialue tulee puhdistaa niistä ennen Superfutis-peliä.

Halusimme luoda pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen, joten hankimme 12 kappaletta aitoja ja alkuperäisiä Bumperz palloja. Pallojen halkaisija on noin 1,55 metriä ja painoa palloilla on noin 8 kiloa. Pallot soveltuvat 140-200 cm pituisille pelaajille. Pelaajan maksimipaino on 110 kg. Aitojen Bumperz pallojen ero halpoihin kopioihin on niiden ylivertainen kestävyys, huomattavasti kevyempi paino, sekä parempi läpinäkyvyys. 

Peli sisältää:

  • Virallisen Superfutis-tuomarin
  • 12 Bumperz-palloa
  • Opastuksen kuplapallojen turvalliseen käyttöön
  • Pelin valmistelut (pallojen tuominen pelipaikalle, täyttö, tyhjennys ja pesu)
  • Hauskoja hetkiä liikunnan parissa!

Hintoihin ei sisälly mahdollista pelialueen käyttömaksua. Pelialueen voitte sopia itse tai me voimme varata teille sopivan! 

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Suositus max 20 hlö. Painoraja kuplapalloiluun on 110 kg, pituusraja 200 cm. Kuplapallon sisällä ollaan "putkessa", jonka halkaisija on kapeimmillaan 42 cm (ympärysmitta n. 130 cm). Kuplapalloilua ei suositella henkilöille, joilla on selkä- tai polvivammoja.

Sijainti: Jyväskylä ja Jämsä. Jämsässä on kalliimpi hinta matkakustannusten vuoksi. Viereinen hinnasto antaa kokonaissumman paikkakunnan ja tuntivalinnan mukaan.

Superfutista voi pelata turvallisesti ulkona nurmella tai tekonurmella, liikuntasalissa tai talvisin lumella. Pelialueen voitte sopia itse tai järjestäjä voi varata teille sopivan! Mahdollinen pelialueen käyttömaksu ei sisälly pelin hintaan. Pelialueen vierestä täytyy saada sähköä pallojen täyttöä varten.

Pukeutuminen: Vapaa.

Sää: Talvisin ulkona pelattaessa max. -15 astetta.

Saatavuus: Ympäri vuoden.

Erityisohjeet: Pallot soveltuvat 140-200 cm pituisille pelaajille. Pelaajan maksimipaino on 110 kg.