teemakuva

Surffausaltaan yksityiskäyttö

Tuotetiedot

Hinta 495,00 € / ryhmä (sis. alv 10%)
Kesto 60 min
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Siriuksessa puhaltavat ympäri vuoden suotuisat surffituulet, niin aloittelijalle kuin konkarillekin. Virtaavan veden äärellä voit perehtyä surffauksen saloihin tai löytää kipinän uuteen harrastukseen.

Mitä on bodyboarding ja flowboarding?

Bodyboardingissa leveämmän laudan päällä ollaan vatsallaan ja flowboardingissa seisten kuten perinteisessä surffauksessa. Tavoitteena on hallita tasapainoa ja liikkeitä vesivirtauksen päällä. Alkeet lajien pariin oppii tunnissa, mutta jos haluaa kehittyä, sisäsurffausta voi harrastaa kuten mitä tahansa urheilu- tai taitolajia. Keskittymisellä ja harjoittelulla voi oppia vaikka kuinka taitavaksi – hauskuutta unohtamatta! 

Katso opetusvideo tästä linkistä

Surffausaltaan yksityiskäyttö sisältää: yhden altaan yksityinen käyttö, omat ohjaajat, turvakoulutus, varusteet (laudat, märkäpuvut), sauna, pyyhkeet.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: max 20 hlö.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Aika varattava etukäteen.

Sijainti: Sirius Sport Resort Pyhtäällä.

Erityistiedot: Osallistujan minimipituus bodyboardingissa (mahallaan laudan päällä): 110 cm ja lowboardingissa (pystyssä laudalla): 132 cm. Paino max 125 kg. Minimi-ikä 5-vuotta. Mikäli asiakkaalla on huono näkö, altaalla käytetään piilolinsseja, ei laseja, turvallisuussyistä.