teemakuva

Surffilippu - surffaa altaassa

Tuotetiedot

Hinta 25,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
Henkilömäärä: 25,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Sisätiloissa on ympäri vuoden suotuisat surffituulet, niin aloittelijalle kuin konkarillekin. Virtaavan veden äärellä voit perehtyä surffauksen saloihin tai löytää kipinän uuteen harrastukseen.

Mitä on bodyboarding ja flowboarding?

Bodyboardingissa leveämmän laudan päällä ollaan vatsallaan ja flowboardingissa seisten kuten perinteisessä surffauksessa. Tavoitteena on hallita tasapainoa ja liikkeitä vesivirtauksen päällä. Alkeet lajien pariin oppii tunnissa, mutta jos haluaa kehittyä, sisäsurffausta voi harrastaa kuten mitä tahansa urheilu- tai taitolajia. Keskittymisellä ja harjoittelulla voi oppia vaikka kuinka taitavaksi – hauskuutta unohtamatta!

Ohjaaja on paikalla opastamassa koko surffin ajan.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 1-16 hlö.

Kesto: Jos samalle surffille on ilmoittautunut alle neljä henkilöä, surffaus kestää 30 min, jos taas neljä tai enemmän osallistujaa, surffaus kestää 55 min. Kaikki osallistujat surffailevat altaassa vuorotellen.

Saatavuus: Ympäri vuoden. Surffiin tulee saapua noin 30 minuuttia ennen varattua aikaa ilmoittautumista, lomakkeen täyttöä, turvallisuusvideota sekä varusteiden vaihtoa varten.

Sijainti: Sirius Sport Resort Pyhtäällä.

Varusteet: Paikan päältä saat märkäpuvun ja laudan surffaukseen. Tarvitset mukaan uimapuvun, pyyhkeen ja omat henkilökohtaiset hygieniatuotteet.

Erityistiedot: Painoraja max 125 kg. Altaassa osallistujan minimipituus bodyboardingissa (mahallaan laudan päällä): 110 cm ja lowboardingissa (pystyssä laudalla): 132 cm. Minimi-ikä 5-vuotta. Mikäli asiakkaalla on huono näkö, altaalla käytetään piilolinsseja, ei laseja, turvallisuussyistä.