Tandemlaskuvarjohyppy

Tuotetiedot

Hinta 335,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
Tandemhyppy: 335,00 €/hlö
Tandemhyppy videolla: 385,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Tandemlaskuvarjohypyllä pääset nopeasti ja vaivattomasti vapaaseen pudotukseen!

Tandemhypyllä hyppäät tandemhyppymestarin kanssa samoihin valjaisiin kytkettynä. Tandemhyppymestari on kokenut hyppääjä, joka on saanut erityisen koulutuksen tandemhyppyihin. Hän huolehtii hypyn sujumisesta, ja sinun ei tarvitse kuin olla ja nauttia laskuvarjohypystä.

Tandemhypyt hypätään 3000-4000 metrin korkeudesta, jolloin vapaata pudotusta tulee noin puolesta minuutista vajaaseen minuuttiin. Vauhti vapaassa pudotuksessa kiihtyy lähes 200 kilometriin tunnissa. Laskuvarjo avataan reilun kilometrin korkeudessa, minkä jälkeen maisemien ihailu varjon varassa leijuen kestää noin 5 minuuttia.

Hyppypaikalle kannattaa tulla rennolla vaatetuksella ja liikuntaan sopivilla kengillä varustautuneena. Saat päällesi hyppyhaalarin sekä päähäsi suojapäähineen. Lisäksi saat suojalasit suojaamaan silmiäsi vapaan pudotuksen viimalta.

Tandemhypyn hinta sisältää koulutuksen ja järjestävän seuran jäsenyyden. Halutessasi voit valita hypyn myös ilmassa kuvattuna, jolloin saat tandemhyppysi videolla.

Lisätiedot

Kesto: Hyppytapahtumaan kokonaisuudessaan kannattaa varata aikaa noin 2-3 tuntia. Yleensä aikaa menee reilu tunti, mutta joissain tilanteissa saatetaan joutua odottamaan vuoroa koneeseen tai tarkkailemaan säätä.

Sää: Laskuvarjohyppy sovittuna päivänä ei ole täysin varma, sillä sää voi yllättäen muuttua ja hyppy siirtyä toiseen ajankohtaan. Suurin osa hypyistä onnistuu kuitenkin sovitun aikataulun mukaisesti.

Pukeutuminen ja silmälasit: Rento vaatetus ja liikuntaan sopivat kengät. Silmälasien kanssa hyppääminen onnistuu, saatavilla on suurempia suojalaseja jotka mahtuvat silmälasien päälle. Piilolinssit ovat kuitenkin suositeltavat jos mahdollista.

Saatavuus: Kesäkautena. Tarkka hyppykausi voi vaihdella vuosittain, yleensä se on esim. toukokuun alusta syyskuun loppuun säävarauksella.

Sijainti: Kouvolassa Utin lentokenttä.

Vakuutus: Järjestäjällä on pysyvän haitan ja kuolemantapauksen varalta vakuutus. Vakuutus korvaa sekä oppilaan että tandemhyppymestarin. Tapaturman osalta vakuutus korvaa tandemhyppyoppilaan vamman hoitokuluja 15 000 €/tapaturma ja omavastuu on 100 € jokaista äkillistä tapaturmaa kohti. 

Eritysvaatimukset: Tandemhypylle osallistuvan tulee olla täysi-ikäinen. Tandemhypylle osallistuvan maksimipituus on 2 m ja maksimipaino 100 kg. Ennen hyppyä hyppääjä antaa vakuutuksen terveydentilastaan kyselylomakkeella. Lomakkeen perusteella hyppääjältä voidaan tarvittaessa vaatia lääkärintodistus. Yli 60-vuotiailla lääkärintodistus on pakollinen. Tavalliset vapaa-ajan vakuutukset eivät yleensä kata ns. vauhtilajeja, joten oma vakuutusturva kannattaa varmistaa. Tandemhyppyä suorittava henkilö ei saa olla alkoholin vaikutuksen alaisena.

Katso video tandemlaskuvarjohypystä: 


 "Ready, set, GO! Loikkasimme ilmaa vasten kuin järjettömät. Samassa jäseniä irti repivä viima tarttui koko voimallisella kourallaan vartaloihimme. Vääjäämätön pudotus imaisi yhdensuuntaiseen kuiluunsa.

Tandemhyppymestari nyki käsivarrestani ja koitti huutaa jotain nerokasta. Täydessä vapaapudotuksessa oli vain vaikea erottaa sanoja ilmavirran kohinasta. Sain kuitenkin selvää olennaisimman:

”Nauti jokaisesta sekunnista – et tule unohtamaan niistä yhtäkään maan kamaralla!”