teemakuva

Tuulitunnelin yksityiskäyttö

Tuotetiedot

Hinta 1650,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
Kesto 30min (max. 10hlö): 825,00 €/ryhmä
Kesto 60min (max. 20hlö): 1650,00 €/ryhmä

Kysyttävää palvelusta?

Lähdetään lentämään!

Sirius toteuttaa ihmisen ikiaikaisen unelman lentämisestä – hauskasti ja turvallisesti. Lentokokemus vastaa vapaapudotusta lentokoneesta. Ilmavirran maksiminopeus on 260 km /h, mutta aloittelijat lentävät noin 180 km:n tuntinopeudella. Lentäminen on vahva elämys myös katsojalle. 

Mitä on tuulitunnelilentäminen?

Tuulitunnelilentäminen on hauska, turvallinen ja helppo tapa päästä kokeilemaan miltä vapaapudotus tuntuu! Lyhyen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan lentämistä kokeneen ja ammattitaitoisen tunneliohjaajan avustuksella ja valvonnassa. 

Tuulitunnelissa opetellaan lentämään ja liikkumaan ilmavirrassa hallitusti omaa kehoa käyttäen. Edistyminen tapahtuu askel askeleelta ohjaajan suunnitteleman harjoitusohjelman mukaisesti. Haasteet eivät tässä lajissa lopu kesken, sillä taitojen edetessä lentämistä voi harjoitella eri asennoissa ja yhdessä muiden ihmisten kanssa. 

Katso minuutin mittainen video ensikertalaisten lennosta tästä linkistä.

Tuulitunnelin yksityiskäyttö sisältää: tuulitunnelin yksityinen käyttö, omat ohjaajat, erillinen 30min kestävä turvallisuuskoulutus, varusteet (lentohaalarit, kypärät, lasit, kengät, korvatulpat) taxi-lentämistä

Lisätiedot

Saatavuus: Ympäri vuoden. Aika varattava etukäteen.

Sijainti: Sirius Sport Resort Pyhtäällä.

Erityistiedot: Minimi-ikä 5-vuotta. Painoraja max 125 kg, minimipituus 110 cm. Mikäli asiakkaalla on huono näkö, tunnelissa ja altaalla käytetään piilolinsseja, ei laseja, turvallisuussyistä.