teemakuva

UPCYCLING design työpaja

Tuotetiedot

Hinta 590,00 € (sis. alv 24%)
Kesto 1,5-2 h
Paikkakunta
1-12 hlö ryhmä: 590,00 €/ryhmä
13-20 hlö ryhmä: 980,00 €/ryhmä
21-30 hlö ryhmä: 1475,00 €/ryhmä
31-40 hlö ryhmä: 1960,00 €/ryhmä

Kysyttävää palvelusta?

EDEL Cityn upcycling design työpajassa voi pitää hauskaa hyvällä omatunnolla. Samalla tehdään kierrätysmateriaalista upeita ekodesign tuotteita, kuten uniikkikoruja, koristeita, asusteita ja kaikkea muuta kivaa.

Työpajassa esitellään valmiita tee-se-itse design esimerkkejä, joita voi jäljentää. Osallistujat voivat myös keksiä jotain uutta. Ideoista voi keskustella ohjaavan suunnittelijan kanssa ja inspiroida muita osallistujia.

Inspiroivat, räätälöidyt kierrätys-design työpajat ovat suosittuja pienryhmien ja yrityksien tapahtumissa. Työpajan paikka, kesto ja sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan.

Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta suunnittelusta tai kädentaidoista. Työpaja sopii hyvin myös lapsille (5v. alkaen) tai tiimi-/hyvinvointipäiville, juhliin, synttäreille ja polttareihin!

Perustyöpaja sisältää:
· 1,5-2 tuntia ohjattua toimintaa. Ohjaajana ammattitaitoinen kierrätys-design suunnittelija
· Työkalut, materiaalit (mm. tietokoneosat, pyöränkumi ja napit) ja koruosat ovat vapaasti käytettävissä. On myös mahdollista tuoda omaa materiaalia tapahtumaan. Lisätietoa järjestäjältä.
· jätemaailman ja kierrätysmateriaalien esittely
· mahdollisuus luoda jotain erikoista valikoiduista kierrätysmateriaaleista

Lisätiedot

Osallistujamäärä: 1- 40 henkilöä.

Saatavuus: Ympäri vuoden, sopimuksen mukaan.

Sijainti: Asiakkaan omissa tiloissa Helsingin keskustassa tai muussa sovitussa paikassa. Jos tilaisuus pidetään Helsingin ulkopuolella, hintaan lisätään matkakulut sekä tarvittaessa majoitus.

Erityisohjeet: Työpajaan ei voi osallistua alkoholin vaikutuksen alaisena.