Usein kysyttyä:

Miten Kokemuskauppa.com toimii?

Kokemuskauppa.com on verkkokauppa, joka tarjoaa unelmia.

Unelmien elämyksen voit hankkia itsellesi tai lahjaksi toiselle. Sen voi hankkia yhdelle henkilölle tai ryhmälle. Yhtälailla myös yritykselle kuin yksityishenkilöllekin.

Voit valita haluamaasi elämykseen oikeuttavan lahjakortin toimitettavaksi joko sähköpostiin tai perinteisen kirjepostin kautta. Lahjakortti voidaan toimittaa haluttuun osoitteeseen - vaikkapa suoraan lahjansaajalle itselleen!

Lahjakortin vastaanottamisen jälkeen ajankohdan varaaminen lahjakortissa mainittuun elämykseen onnistuu joko suoraan elämyksen järjestäjältä tai Kokemuskauppa.com:n kautta. Lahjakortin mukana tulevat tarkat ohjeet.

Haluan elämyksen tiettynä ajankohtana, miten varaaminen onnistuu etukäteen?

Kokemuskauppa.com:n asiakaspalvelu voi varmistaa ajankohdan jo ennen kuin lahjakorttia elämykseen on ostettu. Näin saadaan varmistettua ohjelman saatavuus esim. polttareille, syntymäpäiville tai yrityksen virkistysjuhliin. Varaus on lopullisesti varmistettu vasta, kun lahjakortti on ostettu.

Olen alaikäinen, voinko ostaa lahjakortin?

Alle 18-vuotiaalta ostajalta edellytetään edunvalvojan suostumus ostamiselle. Kokemuskauppa.com voi varmistaa edunvalvojan suostumuksen. Ota yhteys Kokemuskauppa.com:n asiakaspalveluun.

Olen yritys, miten minun tulee menetellä?

Lahjakortin voi ostaa verkkomaksupalvelulla tai laskulla. Kokemuskauppa.com:n elämykset tai kokemuskortti sopivat hyvin palkkioksi työntekijöille. Kokemuskauppa.com järjestää myös räätälöityjä palveluja yritysten virkistyspäiville ja asiakastilaisuuksiin.

Kun tilaan lahjakortin, miten kauan kestää, että se on perillä?

Lahjakortin perille tulo riippuu siitä, minkä toimitustavan ja maksutavan valitset.

Sähköpostitse toimitettavat lahjakortit lähetetään tilauslomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen (tilaaja tai lahjakortin saaja), kun ostotapahtuma ja ostajan maksusuoritus on rekisteröitynyt järjestelmään. Verkkopankilla maksettuna lahjakortin saa nopeasti. Laskulla maksettaessa lahjakortin saa, kun maksusuoritus on rekisteröitynyt järjestelmään.

Kirjepostilla toimitettavat lahjakortit lähtevät myös heti, kun maksusuoritus on rekisteröitynyt järjestelmään. Postin kuljettamana lahjakortin tulo kestää yleensä 1-2 arkipäivää.

Sain lahjakortin, miten minun tulee menetellä?

Saatuasi lahjakortin joko postitse tai sähköpostilla, voit varata ajankohdan lahjakortin mukana tulleiden ohjeiden mukaan. Ajankohdat sekä se, miten paljon ennakkoon varaus tulee tehdä, vaihtelevat elämyskohtaisesti. Ajankohdan varattuasi sinun tulee vain saapua palveluntarjoajan luo sovittuna ajankohtana. Muista ottaa lahjakortti (postin tai sähköpostin kautta saamasi) mukaan, sillä se toimii maksuna elämykseen.

Sain Kokemuskortin, miten minun tulee menetellä?

Kokemuskauppa.com:n elämysvalikoimasta voit valita mieluisan elämyksen tai vaikka useampia. Tuotteet voi lisätä ostoskoriin, tai tuotteen kohdalla voi klikata ”Osta” –painiketta, jolloin pääset suoraan tilauslomakkeeseen. Kokemuskortissa on Kokemuskoodi, jonka voi ilmoittaa tilauslomakkeessa. Näin Kokemuskortilla voi maksaa ostoksiaan tai osan niistä tilauksen yhteydessä.

Samassa tilauksessa voi käyttää useita kokemuskortteja. Jos Kokemuskortin arvo ei kata koko tilausta, voi loppuosan maksaa verkkopankissa tilauksen yhteydessä. Jos Kokemuskortin arvo on suurempi kuin tilauksen arvo, voi jäljelle jäävän summan käyttää myöhemmin Kokemuskortin voimassaoloaikana.

Onko varmaa, että elämys toteutuu sovittuna ajankohtana?

Useissa elämyksissä aikataulutus on helppoa, ja ne yleensä toteutuvat sovittuna ajankohtana. On kuitenkin olemassa myös elämyksiä, jotka ovat riippuvaisia ulkopuolisesta tekijästä, esimerkiksi säästä. Niiden kohdalla elämyksen toteutuminen sovittuna ajankohtana ei ole koskaan täysin varmaa, ja tilaisuus saatetaan joutua siirtämään toiseen ajankohtaan.

Voinko vaihtaa lahjakortin toiseen elämykseen?

Tiettyyn elämykseen kohdistettua lahjakorttia ei voi vaihtaa toiseen elämykseen. Jos olet epävarma siitä, minkä elämyksen ostaisit, on paras vaihtoehto Kokemuskortti.

Voinko palauttaa lahjakortin?

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa Kokemuskauppa.com:n internetsivuston kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut lahjakortin. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty. Peruutusoikeutta ei myöskään ole, jos palvelun ajankohta on varattu tai palveluntarjoaja on aloittanut valmistelut palvelun suorittamiseksi. Kokemuskauppa.com suorittaa mahdollisen hyvityksen ostajan ilmoittamalle pankkitilille kuukauden kuluessa peruutuksen vastaanottamisesta.

Olen palveluntarjoaja, miten saan elämyspalveluni mukaan Kokemuskaupan valikoimaan?

Ota yhteyttä Kokemuskauppa.com:n asiakaspalveluun, niin laitetaan homma tulille! Valikoimamme kasvaa jatkuvasti, ja teemme mielellämme yhteistyötä myös sinun kanssasi!