teemakuva

Vaahtobileet

Tuotetiedot

Hinta 1136,00 € (sis. alv 0%)
Kesto max. 5 tuntia
Pori: 1199,00 €/bileet
Rauma: 1136,00 €/bileet
Tampere: 1276,00 €/bileet
Turku: 1172,00 €/bileet

Kysyttävää palvelusta?

Parhaat bileet? No tietenkin vaahtobileet! Biletysvinkkinä voidaan todeta, että mitä vähemmän vaatteita, sitä enemmän vaahtoa.

Todellinen vaahtobiletysbuumi alkoi Ibizan discoparatiisissa 90-luvun alussa. Suomen ensimmäiset vaahtobileet järjestettiin 90-luvun puolivälissä, jonka jälkeen vaahtoa on virrannut ja märkiä ihmisiä riittänyt ympäri maata.

Vaahtobiletekniikka on kehittynyt huimasti. Tällä hetkellä käytössä on
neljä kappaletta tehokkaita vaahtotykkejä sisävaahtobileisiin sekä yksi Ibiza-luokan vaahtokone ulkotapahtumia varten. Biletyskäyttöön suunniteltuja altaita löytyy useita. Yleisin altaan koko on 4 x 4 metriä, mutta myös 3,6 x 3,6 metrin kokoista allasta on mahdollista käyttää. Altaassa on pressupohja ja ilmatäytteiset seinät. Suojaustekniikka on todettu käytännössä todella toimivaksi ja varmaksi.

Vaahtobileet järjestetään avaimet käteen-periaatteella. Bileiden päätyttyä siivous hoidetaan vaahdon osalta ja alue viimeistellään vesi-imurilla. Paikalla on aina kaksi henkilöä pitämässä huolen tekniikasta ja järjestelyjen sujuvuudesta.

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Koko bileporukka.

Kesto: Max. 5 tuntia. Lisätunnit varattavissa erillishintaan, kysy tarjous!

Pukeutuminen: Bikinit/uikkarit eivät ole ollenkaan hassumpi vaihtoehto pukeutumiskoodiksi :) Mukana olevat kuivat vaatteet varmistavat myös illan jälkeisen kotimatkan hyvän fiiliksen.

Saatavuus: Ympäri vuoden.

Sijainti: Vaahtobileitä järjestetään asiakkaan tiloissa. Ravintoloiden lisäksi vaahtobileitä järjestetään yksityistilaisuuksissa ja ulkoilmatapahtumissa, jossa tilasta riippuen vaahtoa ammutaan myös useammalla laitteella. Vaahtobileet on saatavilla ympäri Suomen. Kalusto kuljetetaan paikan päälle Laitilasta, joten kokonaishinta muodostuu sijainnin mukaan. Mikäli matkaa Laitilasta on yli 150 km suunta, tulee lisäksi majoitus ja ruokailu kahdelle. Näissä tilanteissa kysy tarjous!

Erityistiedot: Vaahtobileissä tulee käyttää muovituoppeja/-astioita. Tilaaja sitoutuu järjestämään vaahtobileisiin riittävästi sähköä. Tilaaja huolehtii järjestyksenvalvonnasta.