teemakuva

Varjoliito sankarilennätys

Tuotetiedot

Hinta 225,00 € / hlö (sis. alv 10%)
Kesto 1,5 h
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Lento tandemvarjoliitimellä on huikea kokemus ilmassa ilman moottorin voimaa! Voit tuntea tuulen kasvoillasi ja hämmästellä horisontissa avautuvaa maisemaa, sillä näkökentässäsi ei ole muiden lentolaitteiden tapaan häiriötekijöitä, kuten ohjaamoa. Myös tandemlentäjä istuu takanasi, joten tunnet todellakin lentäväsi!

Varjoliitimellä lennetään istuvassa asennossa, ja startti sekä lasku tapahtuvat jaloin. Suomen olosuhteissa startti toteutetaan yleensä hinaamalla, jolloin korkeutta saadaan 300-600 metriä riippuen sääolosuhteista. Varjoliitimellä pääsee myös nousemaan ylös päin lämpimien ilmavirtausten mukana, joten sään suosiessa saatetaan lennolla päästä korkeallekin.

Lennon kesto on noin 30 min, mutta aikaa tulee kokonaisuudessaan varata 1,5 h. Mikäli ilmassa ei pysytä 30 minuuttia, lennetään toinen lento heti perään. Päivän keli ratkaisee, kumpi onnistuu. Joka tapauksessa lennolla saa kunnon kyydit!

 

Lisätiedot

Osallistujamäärä: Hinta on yhdelle henkilölle. Samana päivänä voidaan lennättää useampia henkilöitä.

Sää: Lentoja tehdään säävarauksella. Lentäminen ei onnistu, jos pintatuuli on yli 5m/s, sataa vettä tai lunta tai jäät ovat heikot (jäiden aikaan voidaan toimia jäällä). Sään estäessä lennon siirtyy se toiseen ajankohtaan.

Pukeutuminen: Varjoliitolennolle kannattaa varata tuulta pitävä asu sekä tukevat kengät.

Saatavuus: Lentoja tandemvarjoliitimellä järjestetään maaliskuussa sekä touko-lokakuussa pääsääntöisesti lauantaisin. Etenkin kesäviikonloput ovat kysyttyjä, joten muista varata ajankohtasi ajoissa.

Sijainti: Hyvinkään lentokenttä. Jäiden aikaan saatetaan toimia myös järvien jäillä.

Erityisehdot: Tandemvarjoliitolennolla matkustajan maksimi yläpainoraja on 110 kg. Alaikäraja on 15 vuotta, alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen. Ennen lentoa on allekirjoitettava terveydentilavakuutus sekä vastuuvapautus. Alkoholiraja on nolla.