teemakuva

Ihmis-Linko vuokrattavaksi

Tuotetiedot

Hinta 3210,00 € / ryhmä (sis. alv 24%)

Kysyttävää palvelusta?

Kauan odotettu huikee ihmis-Linko on saapunut Suomeen! Ihmis-Lingon voit vuokrata omiin juhliisi haluamallesi paikkakunnalle.

Ihmislingossa hyppääjä asettuu hyppytatamille ja valjaat kiinnitetään. Lingon voimakkuutta voidaan säätää kumiköysien avulla, joten voit itse vaikuttaa miten kovaa ja korkealle mennään! Jännitys viimein palkitaan, kun linko ampuu hyppääjän taivaalle noin 20 metrin korkeuteen. Lingossa voit nauttia adrenaliinin tunteesta tai haastaa itsesi maailman suurimmalla backflipillä. Yksi linkous kestää noin 5 min, mutta aikaa kannattaa varata mahdollisten muiden huimien hyppyjen seuraamiseen!

Ammattitaitoisen henkilökunnan avulla pääset ylittämään itsesi 100 prosenttisesti ja hankit ikimuistoisia elämyksiä ja fiiliksiä! Vuokrahintaan sisältyy henkilökunta, kasaus ja purku.


Lisätiedot:

Osallistujamäärä: Hypyn voi suorittaa vain yksi henkilö kerrallaan. Maximihyppymäärä päivässä on noin 100 (10-15 hlö/tunti).

Pukeutuminen: Rento pukeutuminen. Ei riippuvia ja painavia asusteita (esim. korut, ketjut).

Säävaraus: Hirmumyrsky ja ukkonen on ainoita milloin ei voida Lingolla ampua. Vesisade ei haittaa.

Saatavuus: Linko ulkokäyttöön -10 asteesta lämpöisempään päin. Linko voidaan pystyttää talvisin sisätiloihin, mutta kattokorkeutta tarvitaan n. 20 m.

Sijainti: Ihmislingon vuokraus onnistuu missä vaan Suomessa esim. häihin, polttareihin, synttäreihin ja muihin juhliin. Vuokran hinnan lisäksi tulee kilometrikorvaukset tapahtumapaikalle ja takaisin (ihmislingon sijainti vaihtelee ympäri Suomea). Linko on mahdollista vuokrata myös ulkomaille!

Ihmis-lingon vaatimukset: Linko -katapultti tarvitsee tasaisen ja mielellään kovan alustan, johon se kasataan. Pohjapinta-ala on noin 8x8 metriä. Mastojen kasaus vaiheessa vapaata tilaa on oltava 15 metriä kummallekin puolelle. Tarvitsemme myös sähköä noin 3 kW verran eli ainakin 16 A sulakkeen.

Vaatimukset osallistujille: Lingolla on noin 110 kg painorajoitus. Ei vakavia sairauksia ja vammoja ( esim. sydänvika, reuma, raajojen nivelviat, selkäsairaudet). Linko sopii kaiken ikäisille, mutta pienempien lasten kanssa asiasta kannattaa kysyä etukäteen. Alle 15-vuotiaat huoltajan luvalla.