teemakuva

Yölento kuumailmapallolla

Tuotetiedot

Hinta 250,00 € (sis. alv 10%)
Paikkakunta
Henkilömäärä: 250,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Koe huikea yölento kuumailmapallolla Suomen yöttömässä yössä Sotkamossa! 

Kansainvälinen keskiyön kuumailmapallotapahtuma Sotkamossa tarjoaa tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden. Tapahtuma alkaa 26. kesäkuuta 2019 kello 21.00, päättyy 30. kesäkuuta 2019 kello 12.00. Näin saamme mahdollisuuden lentää maksimissaan neljä yölentoa.

Lennoilla on säävaraus. Jos sää ei salli lentämistä (yleensä syynä on sade, tuuli tai sumu), voi tulla seuraavan yön lennolle. Jos seuraavat yölennot ovat jo täynnä, voi tulla kesän 2019 tavalliselle yleisölennolle Jyväskylässä.

Yölennolla vaaditaan tavallista enemmän joustavuutta matkustajilta mm. aikataulun ja lähtöpaikan suhteen, sillä onhan kyseessä ainutlaatuinen seikkailu. Lento kestää noin tunnin, mutta tapahtumaan kannattaa varata aikaa koko yö. Tarkempi kellonaika kokoontumiselle selviää vasta lähempänä lennon ajankohtaa. Lisätietoja tapahtumasta on myös Facebookissa: www.facebook.com/events/323795018404800/

Lisätiedot
 
Yleisohjeet osallistujille: Lento toteutetaan, kun lähtijöitä on vähintään seitsemän henkilöä.

Osallistujamäärä: Hinta on yhdelle henkilölle. Kuumailmapallolennolle mahtuu max. 8 matkustajaa.

Sää: Lentoja tehdään säävarauksella. Jos sää ei salli lentämistä (yleensä syynä on sade, tuuli tai sumu), voi tulla seuraavan yön lennolle. Jos seuraavat yölennot ovat jo täynnä, voi tulla kesän 2019 tavalliselle yleisölennolle Jyväskylässä.

Pukeutuminen: Lennolle kannattaa pukeutua asiallisesti vuodenaikaan ja keliin soveltuviin ulkoiluvarusteisiin. Hyvät varusteet lennolle ovat päähine, käsineet ja vuodenaikaan soveltuvat jalkineet, joilla selviät maastossa (esim. pellolla ja metsikössä).

Saatavuus: Voit varata paikan haluamasi yön lennolle lentokalenterissa. Lentokalenterin näet osoitteessa http://www.pallolento.com.

Lahjakortin voimassaolo: Lahjakortti on voimassa 30.9.2019 asti. Lentotapahtumat järjestää Kokemuslento Oy.