Yyterin alpakkapatikka

Tuotetiedot

Hinta 240,00 € / ryhmä (sis. alv 24%)
Kesto n. 3h yhteensä (retken osuus n. 1,5h).
Paikkakunta

Kysyttävää palvelusta?

Heitä huolesi ja lähde alpakkapatikalle nollaamaan...

Käännä selkäsi maailman suorituskeskeisyydelle ja lähde alpakoiden kanssa luontoon pysähtymään. Alpakat ja kaunis luonto yhdistelmänä on ihanan rauhoittava ja herättelevä kokonaisuus, jota voi lämmöllä suositella jokaiselle henkistä hyvinvointiaan vaalivalle, eritoten henkisestä kuormituksesta, uupumuksesta, stressistä, ahdistuksesta ja masennuksesta kärsivälle. Alpakoiden seura on kevyttä, hyväksyvää ja aitoa, todellista luonnon omaa terapiaa! 

Yyterissä patikoimme ainutlaatuisissa maisemissa! Täysin luonnon muovaama, n. 4km pitkä rantaviiva hiekkadyyneineen on Suomen ja Pohjoismaiden merkittävimpiä. Yyterin ranta on harvinaisten kasvien, lintujen ja dyynien vuoksi suojelukohde ja lintujen bongailu onkin suosittua Selkämeren kansallispuiston alueella, eritoten kevätmuuton aikaan. Dyynien rivi jatkuu pitkälle rantametsiin kuiville kankaille ja vaikutelma on kuin olisi lähtenyt jonnekin hyvin kauas... Tämä henkeäsalpaavan kaunis ja geologisesti merkittävä kohde olisi jokaisen edes kerran elämässään koettava! Yyterin aktiviteetti- ja majoituspalvelut ovat monipuoliset ja tasokkaat ja ne on rakennettu niin, että ne kuonnioittavat luontoa ja saastuttavat mahdollisimman vähän. Siksi myös alpakkamme pehmoisine tassunpohjineen soveltuvat tuomaan oman eksotiikkansa alueen palveluihin! 

Sisältö: 

· Opastuksen eläinten käsittelyyn, sekä tietoa ja tarinoita alpakoista ja alpakkatilan arjesta

· N. 1,5h retken alpakoiden kanssa upeissa maastoissa.

· Tasokas ja runsas lounasbuffa Virkistythotelli Yyterin Meriravintolassa.

· Tietoutta Yyterin luonnosta ja alueesta. 

Retki soveltuu Kohtuullisen kunnon ja kehonhallinnan omaavalle. Etenemme rauhallisesti. Ikärajaa ei varsinaisesti ole, mutta aikuisten tulee huolehtia, että lapset jaksavat koko retken olla mukana. Eläimestä on iso vastuu, joten aikuisen tulee taluttaa eläintä lasten kanssa. Ei sovellu liikkumisen apuvälinettä käyttävälle, tai lastenvaunujen kanssa kulkemiseen. 

Tärkeää tietoa elämyksestä 

Sijainti: Yyteri, Pori

Vaatteet: Ulkoiluun sopivat, säänmukaiset vaatteet.   

Kesto: n. 3h yhteensä (retken osuus n. 1,5h).   

Osallistujat: 2 hlö. Ryhmässä voi olla mukana muitakin henkilöitä, yhteensä ryhmän koko 2-10 hlö.  

Sää: Retki on ympärivuotinen, huomioimme säävarauksen.

Lisätiedot: 

· Osallistujilta vaaditaan kohtuullista kuntoa ja kehonhallintaa, sekä omia tapaturmavakuutuksia

· Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot huomioidaan lounaan suunnittelussa, ilmoitathan ne varatessasi.

· Lisäpalveluna valokuvaus retkellä hintaan 50€. Kuvat muokataan kevyesti ja lähetetään haluttuun sähköpostiin.

· Erityisesti viikonloppupäivät täyttyvät nopeasti. Varatkaa retkenne mahdollisimman pian. Näin teillä on paremmat mahdollisuudet saada elämyksenne toivomananne ajankohtana.